Pluk de dag wordt hoog gewaardeerd door de cliënten.

Onderstaand enkele quotes van cliënten die bij Pluk de dag aanwezig waren.

Samengevat: Positieve reacties overheersen. Genoemde positieve aspecten: Ontspanning, aandacht, inzicht, inspiratie,  tips, energie, bijzonder, dankbaarheid. 

Quotes van cliënten 

 • Mooie gesprekken, verwondering, ontspanning, bijzondere ontmoetingen: kortom: een superdag en bijzonder dat dit wordt georganiseerd. Dank daarvoor!
 • Ik vond het ontroerend en emotioneel, liefdevol, genieten maakt me bewust dat “het “toch iets is, darmkanker gehad hebben/kankerpatiënt te zijn. soort “uit de kast” gevoel? en tegelijkertijd iets gewoons, het hoort erbij. de dag was krachtig, zeker dus niet zieligs zwaar of iets dergelijks, Dank voor de dag, zeldzaam van kwaliteit zowel de workshops, entourage, verzorging, eten en drinken.
 • Het was een fantastische dag, goed verzorgd, leuke keuze aan workshops, massage was fantastisch, fijn dat er zoveel masseurs waren. Het eten was super en de groentesapjes ook! Hearth Math vond ik interessant en makkelijk om zelf thuis te doen.
 • Gezonde voeding is belangrijk. Natuurlijk wist ik dit wel, maar het is wel eens goed om eraan herinnerd te worden. Lekkere ontspanning dmv massage.
 • Voor het eerst een dagje voor mij zelf, met hele lieve mensen om mij heen. Bedankt hiervoor.
 • Prettige gesprekken met lotgenoten en de HeartMath sessie, daar kan ik nu iets mee. Het zet je sowieso weer aan het denken om bewuster te gaan leven en te genieten van de mooie momenten.
 • Positieve energie.
 • Nieuwe inzichten over mezelf en de heartmath en mindfulness technieken om je energie niveau te verhogen. Aan het eind van de dag heerlijk ontspannen gevoel. Echt super dat het KG deze dag de borstkankerpatiënten (met eventuele partner/vriend/vriendin) geheel kosteloos heeft aangeboden!
 • Vooral ontspanning en aandacht voor mezelf, maar gek genoeg toch ook confrontatie, door al die andere mensen die kanker hebben (gehad). Hierdoor werd mijn eigen geval ook weer een pijnlijk feit.
 • Ik wilde voor mezelf testen of ik buiten mijn werk de confrontatie met andere (ex) kankerpatiënten wel aan durf. Dat is op het werk nogal een probleem. Conclusie: ja dat durf ik. Verder vond ik het leuk om een yoga les te volgen en wat meer te weten te komen over hoe je ontspanningsoefeningen kunt doen.
 • Vooral veel plezier en ontspanning. Tevens kwam ik door de workshops wat misschien een goeie methode voor mij zou zijn om te werken aan ontspanning.
 • Voldoening, gezelligheid, saamhorigheidsgevoel i.v.m. dezelfde ervaringen van voorheen!
 • Veel inspiratie en energie om voor mijzelf nog verder uit te zoeken wat ik wil, wat ik kan en wat goed voor mij is.
 • Plezier, ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Ontroerende momenten.
 • Een goede nachtrust. ontspanning en een dag om op terug te kijken. En over na te praten. en hopelijk mag mijn vriendin volgend jaar weer en mag ik weer mee.
 • Voor mij persoonlijk: veel dankbaarheid, dat ik mijn vriendin mocht begeleiden.
 • Dat je eens lekker verwend wordt en dat je niet met je ziekte bezig bent
 • Veel: vooral de saamhorigheid met je lotgenoten. Fijne gesprekken. Herkenning en begrip. Geen schaamte/openhartig en jezelf kunnen zijn. Veel geleerd van de workshops.
 • Ontspanning, gezelligheid, contact met hele leuke vrouwen. Een gevoel van welbehagen.Naar aanleiding van de enquête wil ik graag zeggen dat het bijzonder geslaagde dag is geweest. Wij hebben er veel van opgestoken mede door de grote deskundigheid van de mensen van Pluk de Dag . Misschien dat er nog eens zo’n dag komt.
Recent Posts