Ontmoet, ontdek en ervaar bij Pluk de Dag

Ontmoet geraakten door kanker die erkennen én herkennen hoe jij je voelt en wat je mee maakt.

Her-ontdek je jezelf en ontdek je tijdens workshops en persoonlijke ontdekkingen wat voor jou goed is. Want het gaat om jou tijdens Pluk de dag. Jij staat centraal!

Pluk de dag is een dag vol ervaringen. Ervaar het goede gesprek, de workshops, de massages, de persoonlijke ontdekkingen en de heerlijke lunch. Pluk de dag helpt je om je plezier te hervinden.

Pluk de dag wordt breed gedragen

Alexander Monro
Ook
Roparun
Antonius ziekenhuis
De Skulp
Medisch Centrum Leeuwarden
Nij Smellinghe
Reinier de Graaf Gasthuis
Care for Cancer
Cancer Care Center
B.
UMC St Radbout
Ingeborg douwes Centrum
Open Health Community
AYA
Nederlands Federatie van Kankerpatiënten organisaties
IPSO
Spaarne Gasthuis

Pluk de dag doe je niet alleen

Pluk de dag doen we samen. Samen met een dierbare kom je naar Pluk de dag. Samen met andere deelgenoten en met een team van professionals beleef je Pluk de dag. Samen plukken we de dag en genieten we van deze dag!

Pluk de Dag heeft een essentiële plek in de visie en het proces van de mens die tijdens en na een ernstig ziekteproces de regie weer in handen wil nemen, weer zelf wil beslissen en het nieuwe leven weer vorm en zin wil en probeert te geven.

Van de deelnemers aan 7 jaar Pluk de dag geeft meer dan 90% aan dat het programma hen meer vertrouwen geeft en concrete handvatten aanreikt die hen zekerder maken om te kunnen omgaan met kanker.